Zemeņu salāti ar balzamiko mērci un TUREK GRILL |
← |
Sastāvdaļas:
2 Turek kamambēra grilēta siera rituļi
300g zemenes
300g sparģeļi
1 liels vai 2 mazāka izmēra avokado
Sauja pekanriekstu
Romiešu salāti vai salātu zaļumi
Bazilika lapas
Sāls un pipari
3 ēdamkarotes balzamiko etiķis
2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
0.5 tējkarotes sāls
5-6 ēdamkarotes olīveļļas
Pagatavošana:
Apcepiet Turek kamambēra sieru uz karsta grila dažas minūtes no abām pusēm, līdz tas kļust zeltains. Līdzīgi grilējiet dažas minūtes ar eļļu apslacītus sparģeļus. Sajauciet kopā salātu mērces sastāvdaļas. Lieciet uz šķīvja mazākos gabaliņos sagrieztos romiešu salātus vai salātu zaļumus. Salieciet uz šķīvja sagrieztas zemenes, sasmalcinātus grilētus sparģeļus, sasmalcinātu avokado un rupji sakapātus pekanriekstus. Salātiem virsū uzlieciet grilētu sieru un visu pārlejiet ar salātu mērci. Pievienojiet svaigi maltus melnos piparus un dažas bazilika lapiņas. Pasniedziet uzreiz. Izbaudiet!
↑ | ← |