maize ar TUREK GRILL |
← |
Sastāvs:
1 TUREK Grill barbeque iepakojums
700g milti
1 tējkarote ar sāli
Sausais raugs
600ml ūdens
Olīveļļa
Pipari
Kaltēts timiāns
Žāvēti ķiploki
3 čili pipari
Pagatavošana:
Izsijājam miltus. Sajaucam ar raugu un sāli. Ielejiet siltu ūdeni un labi samaisiet.
Atstājam uz 2 stundām zem vāka.
Rokas apsmērējam ar eļļu un samaisām mīklu viegli to saputojot.
Nosedziet to un atstājiet vismaz uz 1 stundu. Lai atvieglotu procesu, mīklu var atstāt uz nakti.
Cepamformu kārtīgi apsmērējiet ar eļļu, pievienojiet mīklu un atstājiet zem vāka vēl pusstundu.
Ierīvējam sieru ar iepakojumā esošajām garšvielām un pievienojam mīklai.
Ar ieeļļotiem pirkstiem ierīvejam maizi, ieberam atlikušās garšvielas un pievienojam čili piparus.
Apslakiet ar eļļu un cepiet cepeškrāsnī 240 grādos 45 minūtes.
↑ | ← |