SIERA PANKŪKAS AR LASI UN "TARTARE CLASSIC" SIERU |
← |
Sastāvdaļas:
2 olas;
Šķipsniņa sāls;
360 g. Zema tauku satura biezpiens;
50 ml piena;
70 g kviešu miltu;
1/2 tējk.cepamais pulveris.
Pasniedz ar:
Biezpina siers "Tartare Classic" ar lasi;
Kūpināts lasis;
Sasmalcināti zaļumi.
Pagatavošana:
Sakuliet olas, pievienojiet biezpienu, šķipsniņu sāls un visu kārtīgi samaisiet. Mīklu atšķaidiet ar pienu, pievienojiet miltus, cepamo pulveri, samaisiet un ļaujiet nostāvēties 10 minūtes. Iepriekš uzkārsētā pannā apcepiet pankūkas no abām pusēm dažas minūtes, līdz pankūkas ir gaiši brūnas.
Pasniedziet ar "Tartare Classic" biezpienu, sasmalcinātu lasi un zaļumiem.
↑ | ← |